tagrende

Gør-det-selv projekter til ferien

Eftersom Coronapandemien stadig farver dele af verdenskortet både rødt og gult, vælger mange mennesker at blive hjemme i Danmark i år. Nogle tager i sommerhus, på hotel eller et feriecenter, mens andre simpelt hen bliver hjemme i deres egen bolig. 

Men noget skal der jo ske i ferien, det er bare et spørgsmål om hvad. Du kan selvfølgelig vælge at bruge ferien på at se fodbold og heppe på dit yndlingshold som måske er Chelsea, eller du kan få kigget på nogle af de mange projekter, der altid venter, når man bor i hus. Her ser vi på tre ting, du kan kaste dig over i ferien. 

Læg indkørslen om 

Hvis din indkørsel efterhånden ser lidt træt ud, kan du vælge at lægge helt nye sten eller fliser. På Chaussesten.dk finder du en oversigt over forskellige typer af disse flotte sten og du kan sammenligne priser. Herefter er det blot at bestille dem og så komme i arbejdstøjet.  

Mal terrassen 

Det kan også være, terrassen trænger til en opfriskning. Så er det med at få sat kursen mod farvehandleren eller byggemarkedet og få købt noget træbeskyttelse, pensler og hvad der ellers skal bruges. Når du nu er i gang med at gøre det fint, kan du også overveje, om havemøblerne trænger til en omgang, eller om der skal købes nye blomster til krukkerne. 

Rens tagrenderne 

Hvis alt andet svigter, kan du altid kaste dig over at rense tagrenderne. Så er man desperat, og de fleste mennesker kan finde på endnu sjovere beskæftigelser end lige præcis det, men det er en mulighed. Det kan du få lang tid til at gå med, og når du er færdig, kan du glæde dig over det flotte resultat. 

Tilbage er der blot at vælge, hvad du har lyst til, om det så er fodbold eller gør-det-selv projekter.