Køb en trekvart seng online

Leder du efter den perfekte trekvart seng til soveværelset?

Så behøver du ikke lede længere, for at hos drømmesengen.dk har vi samlet et stor og moderne udvalg af trekvart senge til gode priser, som alle kan være med på. Der er endda mange gode tilbud lige på senge. De fleste der ønsker en trekvart seng, er nogle som har haft en queen size seng i soveværelset og syntes den har været alt for stor! En trekvart seng er nemlig lidt mindre end en queen size seng.

Trekvartsenge findes både i traditionelle springmadrasser og i nyere memoryskum-madrasser. De fås også i forskellige fasthedsgrader, så du kan finde den perfekte madras, der passer til dine behov.

Fordele ved en trekvart seng?

Der er mange fordele at hente ved at købe en trekvart seng, nogle af dem kan du se herunder:

  • Det er den perfekte seng til høje mennesker med lange ben. Hvis du selv er høj så har du nok prøvet at ligge i en seng før, som faktisk ikke er lang nok til dig. For med en trekvart seng, for du nemlig stadig den ekstra længde men ikke bredde som ved en queens size seng.
  • Det er en billig løsning. Hvis du ikke har lyst til at bruge flere ti tusind kroner på en ny seng, men stadig ønsker en seng som er flot og hvor komforten er i top. Så er det en trekvart seng du skal vælge.

Husk disse ting når du vælger en trekvart seng?

Der er nogle ting du skal huske, når du vælger at købe en trekvart seng i stedet for eksempel en Queen size eller King size seng. Se dem herunder:

  • En trekvart seng er mindre i bredde end en Queen size seng, den har dog stadig den samme længde.
  • Du kan få trekvart senge i mange forskellige fasthedsklasser.
  • Trekvart senge er ofte meget billigere end King size senge og Queen size senge.

Skulle der være noget du er i tvivl om, så er du meget velkommen til at kontakte os og så vil vi så godt som vi kan besvarer dine spørgsmål. God shopping!