Barslen inden baby kommer – Læs her, hvad du kan give dig til

Åh den søde ventetid, er ved at være ved vejs ende. Snart kommer babyen til verden, og du/I får endelig lov til at møde ham eller hende. Spændingen er næsten ikke til at holde ud, og det kan være svært at finde ud af hvad man skal give sig til. Som højgravid, er der jo ting som er blevet en hel del sværere som månederne er gået. Men, hvis du ikke er så god til at sidde stille, så er det godt at have nogle tips til hvad du kan lave i den søde ventetid.

Har du styr på det hele inden baby kommer?

Der er mange ting at have styr på inden at den lille ny, melder sin ankomst. Har du pakket tasken til når du skal på sygehuset? Er børneværelset klart? Der findes masser af to-do-lister og gode råd online, hvis du mangler disse.

Praktiske gøremål

Selvom, at barnet snart kommer, er der jo stadig nogle ting man skal have styr på i hjemmet. Måske mangler der printerpatroner til printeren? Heldigvis kan du købe billige Epson 603 printerpatroner online, så du ikke behøver at skulle udenfor en dør.

Find en hobby som interesserer dig

Du kan eventuelt give dig til at læse en spændende eventyr. Måske, kan du endda øve dig på at læse højt til når babyen kommer. Er du mere business orienteret, så kan du også fordybe dig dansk linkbuilding, hvis det har interesse.