Få en god hårdag og læs mere hos hair blog

Der findes nærmest ikke noget mere demotiverende at vågne med det vildeste morgenhår, der slet ikke kan lade sig tæmme. I en travl hverdag, der man skal jonglere både levering i børnehaven og arbejde, er det slet ingen velkommen overraskelse. Der findes dog løsninger der kan redde enhver dårlig hårdag. Det kan du læse mere om her.  

Find en god krøllecreme til krøller  

Hvis dit hår ikke vil samarbejde, og er fladt og livløst, så kan gode produkter være det der redder dagen. Prøv og læs mere hos hair blog, om hvor vigtigt sundt og vakkert hår er for vores velvære.  Det er en god ide at have en lille sprayflaske tilgængelig, som man kan fylde vand i. Med den kan du sprøjte lidt vand på håret, så det bliver fugtigt – ikke vådt. Det er nemlig meget nemmere at re-forme, når det er lidt fugtigt. Har du pandehår er dette et must. Det er også et godt tip, hvis du har pandehår og er vågnet op med helt fladt fedtet pandehår, at du hurtigt kan shamponere kun pandehåret i vasken, og tørre hurtigt med en varmluftsbørste eller hårbørste og hårtørrer – så falder den helt perfekt. Tilbage til produkter, så kan du i fugtigt hår tilføre en god krøllecreme til krøller, og klemme op lidt bølger, fald eller krøl i håret. Når håret kort tid efter tørrer helt, så vil det tørre i den form du klemmer det i, og give meget mere liv.  

Red en dårlig hårdag 

Hår har faktisk meget at sige, for hvor fine vi føler os. Det er ikke så mærkeligt, fordi hår og frisurer kan radikalt ændre ens udseende. Det hjælper intet med perfekt makeup, hvis håret ikke vil samarbejde, og derfor så lægger vi ret meget i en dårlig hårdag, selv om det måske virker trivielt. 

Du er ikke dømt til en dårlig hårdag, bare fordi du vågner med morgenhår. Der findes nogle hacks der kan forvandle en dårlig hårdag, til en god hårdag på bare få minutter. Det er bare at vide hvad man har at arbejde med og hvordan det bedst kan reddes. Her får du nogle nemme tips, som du kan have i baghånd, den næste gang du vågner med morgenhår og skal flyve ud ad døren. 

Frisurer der redder det hele  

Hvis du ikke vil bruge fugt og produkter, så kan man redde den dårlige hårdag med en god frisure. Hvis du har langt nok hår til at lave fletninger, så kan for eksempel et flettet hårbånd være løsningen på hår der ikke vil samarbejde. Da ser du smart og velpoleret ud, uanset hårdag.