Medbring

Huskeliste om hvad I skal medbringe i vuggestuen

Årstiderne kan variere meget i temperatur fra år til år. Nogle børn er varme og andre har tendens til at blive kolde. Det er jer som forældre der kender jeres børn bedst, og dermed kender deres behov for varm/koldt tøj. Vi regulerer selvfølgelig også i løbet af dagen, hvis de bliver varme/kolde.

GarderobeSovetid: Barnevogn med madras, lagen, dyne, hovedpude, sengetøj, godkendt sele, regnslag, myggenet, sut og evt. sovedyr. Om vinteren anbefales en varm trøje eller fleecedragt. Tynde vanter, hue, sokker (kan være indbygget i en fleecedragt). Om vinteren kan det også være en fordel med en juniordyne, som er stor nok til at foldes rundt om fødder og ben. Vuggestuen råder over et antal barnevogne og krybber, så vi finder ud af i samråd om i ønsker at anvende vuggestuens vogn, eller om i selv ønsker at medbringe en.

Skiftetøj: 5 x Bodystockings/undertøj, 3 x bukser, strømpebukser 3 x Strømper, T-shirts, bluser, hjemmesko og savle smække.

Pusletid: Bleer i barnets egen størrelse. Vi ser helst i medbringer almindelige bleer (der lukkes i siden) – dvs. ikke up&go.

Udetid: Overtøj passende til vejret. Dvs. flyverdragt, hue, vanter og vinterstøvler i vinterperioden; Termotøj i forår- og efterårsperioden; Sommerjakke/tynd trøje, solhat og sandaler om sommeren.
Herudover henstiller vi til, at barnet altid har regntøj og gummistøvler i garderoben. Om vinteren kan regntøj være nødvendigt ud over flyverdragten, hvis det regner meget. I er altid velkomne til at spørge personalet, hvis i skulle være i tvivl om noget.

Ryd gerne op omkring barnets garderobe når I forlader den. Barnet lærer af det de ser vi gør, så det er en god rutine.

Husk at skrive navn i ALT i medbringer i vuggestuen – specielt på sutter