Indkøringsforløb

Birk er lige startet i vuggestuen

  • 4 uger før jeres barn skal starte i vuggestuen, er i velkommen til hver uge at komme på besøg med jeres barn. Formålet er at barnet vænner sig lidt til at være i vuggestuen og I har mulighed for at lege/hygge med jeres barn, og evt. få en snak med de andre nye forældre og personalet. Ring ugen før til personalet og aftalt hvornår det vil passe ind i ugen, at i kommer på besøg i Evigglad.
  • 1 måned før Jeres ønskede opstartsdato, vil i modtage vores velkomstpapirer og en indbydelse til et opstartsmøde.
  • Under opstarten vil Jeres barn blive tilknyttet en kontaktpædagog, samt en mere fra personalegruppen. De to vil primært sørge for Jeres barn, mens det falder til i vuggestuen. Vuggestuen har en sms service, hvor forældrene kan få besked i løbet af dagen, hvordan det går med barnet i indkøringsfasen.
  • Efter 3 mdr. i vuggestuen, modtager forældrene en indbydelse til en 3 mdr. trivsels-samtale. Til trivsels samtalen snakker vi om hvordan barnet og forældrene er faldet til i vuggestuen, samt hvad barnet har brug for hjælp, støtte og guidning til fremover i sin udvikling. Trivselssamtalen er med kontaktpædagogen.