Forældre udtalelser

 • Et fantastisk sted, hvor personalets store faglighed og ikke mindst deres kærlighed til børnene, danner en perfekt ramme for at vores datter er tryk i Evigglad og personalet. Hun stor trives og suger til sig af alle de stimult og oplevelser hun får. Et sted hvor hver enkelt barn får den tryghed og udfordringer han/hun har behov for 😉
 • Personalet er bare super engagerede, smilende og altid glade. Vi har bare haft en super indkøring af vores lille dreng hvor det i starten var den samme der tog sig af ham indtil han havde vænnet sig til det nye liv som det nu er at starte i vuggestue. Som forældre er det rart at vide at ens barn er tryg når man går fra det. Så super vuggestue med dejlige unger og personale kun meget positive ord herfra 🙂
 • Personalet i vuggestuen Evigglad formår at skabe en helt unik hjemmelig stemning, hvor man som forældre har en rigtig god (mave) fornemmelse ved at aflevere sin dyrebare guldklump. Personalet er engagerede, glade, imødekommende og dybt professionelle. De forstår at se hver enkelt barn i “øjenhøjde”. Samtidig arbejdes der systematisk med det enkelte barns pædagogiske indlæring på en meget faglig kompetent måde.
  Vi kører hver dag sammenlagt over 20 km. for at afl./hente vores barn i de bedste rammer. Rammer som vi finder hos Evigglad – og som vi kun kan give vores varmeste anbefalinger!
 • Det er altid dejligt at komme i Evigglad, personalet har altid overskud, om det er far/mor/bedsteforældre som henter er der altid tid til at snakke og evt. lidt kaffe 🙂 Personalet har tjek på børnene og informationen er god. Der sker altid spændende ting/aktiviteter i Evigglad altid på børnenes præmisser. Vi er glade for at vi valgte Evigglad og vi kan se vores datter nyder hver dag i vuggestuen 🙂
 • Personalet er imødekommende og glade for børnene. Der er plads til det enkelte barn, og børnene trives og er glade. Der er mange aktiviteter både i selve vuggestuen men også ud af huset. Vores datter glæder sig til at komme i vuggestue og lege med vand eller hoppe på koen eller hvad der nu lige optager hende dernede. Hun vil sjældent med hjem, da hun leger så godt. Der er tydeligt at Evigglad vuggestuen har været det helt rigtige for vores datter.
 • Evigglad er den bedste institution, man som forældre kan ønske sig for sit barn. I Evigglad er der skabt nogle rammer, som minder og trygheden og stemningen i et privat hjem. Dette i kombination med et særdeles højt fagligt niveau hos personalet gør dette til et fantastisk unikt sted. Vi vil til enhver tid anbefale Evigglad.
 • Vuggestuen Evigglad er en super god vuggestue. Dejligt engagerede personale der giver børnene den tryghed og omsorg de har behov for. Børnene kommer meget ud uanset vind og vejr og de kommer på mange dejlige udflugter både i nabolaget og længere væk hvor bare busturen er en stor oplevelse. Vuggestuen Evigglad kan varmt anbefales og der er fokus på hvert enkelt barn.
 • De er super gode til at lave små udflugter ud i nærområdet. Er gode til at dele børnene op i mindre grupper så alle børnene får mulighed for socialt samvær med såvel børn som voksne, samt mulighed for at udforske nye ting.
 • En dejlig lille vuggestue med god fast personale gruppe som virker til at trives i deres arbejde. Dette bære hele stemning i huset og giver en tryk og glad børnegruppe som er i et dejligt afslappet miljø med trykke rammer som for vores børn betyder meget!
 • Personalet består af nogle super søde engagerede piger der behandler børnene med kærlig omsorg og respekt. Der foregår altid mange gode aktiviteter og man mærker tydeligt at der gøres meget for at både forældre og børn føler sig trygge og velkomne. Vi kan varmt anbefale Evigglad fordi der er altafgørende for os som småbørns forældre at aflevere og hente et glad og trygt barn.
 • “Dit barn bliver Evigglad”. Positive, imødekommende og kompetente medarbejdere der oprigtigt interessere sig for barnets ve og vel.
 • I giver jer tid til vores barn. I giver jer tid til os forældre. Der leges med børnene, både inde og ude og laves kreative aktivteter. Dagens højdepunkt for mig er at læse om barnets dag på facebook, når nu min datter ikke selv kan fortælle. (Dec. 2014)

En gang hvert halve år laver vi en tilfredshedsundersøgelse iblandt forældrene. Den seneste undersøgelse er fra marts. Hent resultatet af undersøgelse her.