Forældre udtalelser

Hej,
Jeg er mor til Matti på 2 år, som går i Vuggestuen Evigglad i Tebstrup. Vi valgte i sin tid at sætte ham i lige præcis denne vuggestue, da vi også har haft vores datter (som nu er 8 år) i Evigglad, og hun elskede at være der. I Evigglad er der pt. 6 børn, og med plads til 6 mere, er det indbegrebet af en hyggelig og meget personlig vuggestue, hvor alle børnene kender og respekterer hinanden. De ansatte giver sig tid til hvert enkelt barn, og det er en fornøjelse at hente sin glade og nogle gange også trætte søn efter en lang arbejdsdag. Her oplever jeg, at der er en hyggelig og god stemning, og der er altid tid til at få en snak om, hvordan dagen har været.
Jeg kan så også følge med i, hvordan dagen går på Famly, som er en platform, som benyttes af personalet til at kommunikere til os forældre med billeder og fortællinger omkring børnenes dagligdag. Det er dejligt at kunne se, hvornår middagsluren startede og hvor lang tid den så varede, samt at de for eksempel har fået hjemmebagte boller til eftermiddagshygge.
Når jeg afleverer Matti om morgenen, så oplever jeg også her en rolig og rigtig god stemning, og der er tid til, at man lige kan videregive informationer om eksempelvis en dårlig nat, at han ikke har spist så meget til morgenmad, at mormor henter eller andet jeg vurderer er relevant for, at de kan overtage pasningen af min lille guldklump, og give ham en rigtig dejlig dag.
En anden ting, jeg rigtig gerne vil fremhæve ved personalet i Evigglad, er den altid rolige og venlige omgang, der er med børnene. Børnene får aldrig skældud, men får fortalt på en god og meget pædagogisk måde (som vi også forsøger at benytte herhjemme) hvis noget ikke er i orden. Det betyder, at børnene også automatisk er søde og venlige over for hinanden.
Jeg ser, at min søn udvikler sig super hurtigt, og på en eller anden måde kan han bare meget mere i Evigglad, end han kan herhjemme. For eksempel fik jeg for nylig at vide, at han nu sidder så fint på en taburet ved bordet, hvilket gav mig noget at tænke over, da han hjemme hos os stadig sad i den klassiske Ikea-stol (den er nu pakket væk). Sprogligt er han simpelthen så dygtig, og her kan jeg også kun rose personalet for at være en kæmpe del af denne udvikling.
Endelig skal omgivelserne også nævnes. Evigglad ligger i nærheden af en skov, som børnene elsker at komme ned i. Der er heller ikke langt til den lokale brugs, hvor børnene også en gang imellem får lov at komme med hen til (hvis de er heldige) i forbindelse med indkøb. Det falder også i meget god jord hos sønnike, kan jeg hilse at sige. Derudover har personalet jo en minibus til rådighed, og den bruges til at køre på legepladser og biblioteker i nærområdet, og så bruger de den også til at besøge plejehjem, hvor både børn og ældre nyder hinandens selskab. Dette synes jeg personligt er et helt fantastisk initiativ! Endelig bruges den til at besøge de lokale børnehaver, som børnene skal gå i efter Evigglad. Dette sikrer en god overgang mellem vuggestue og børnehave.
Så alt i alt kan jeg kun anbefale Vuggestuen Evigglad, hvis man også ønsker en lille, rolig og personlig vuggestue, hvor der tages hensyn til hvert enkelt barn og hvor der altid er tid til det hele.
Mange hilsner
Louise Pold Kruse
Mor til Matti

En gang hvert halve år laver vi en tilfredshedsundersøgelse iblandt forældrene. Den seneste undersøgelse er fra marts. Hent resultatet af undersøgelse her.