Ansøg om plads

Ønsker du en plads i Evigglad, så send en mail til os på kontakt@vuggestuen-evigglad.dk  eller ring til Vinni på 22 97 31 81. Der er både mulighed for fuldtidplads eller deltidsplads på 30 timer.

Når I har fået en plads i vuggestuen, inviteres I til at besøge vuggestuen før i skal starte. Dette vil typisk være mandage, tirsdage, onsdage og fredage mellem kl. 12.30-13.30. Her har I mulighed for at komme og lege/hygge med jeres barn, møde de vuggestuebørn der ikke sover og få en snak med personalet. Ring eller send en sms til vuggestuens mobil 23282200 i forvejen så vi ved at I kommer.
Før Jeres ønskede opstartsdato, vil i modtage vores velkomstpapirer i en mail. Den dag barnet starter i vuggestuen, inviteres I til et opstartsmøde, hvor vi blandt andet aftaler hvordan opstarten skal forløbe, ift barnet og Jeres ønsker og behov.

Opstart
Under opstarten vil I som familie blive tilknyttet en kontaktpædagog. Kontaktpædagogen vil være jeres primære kontakt i opstarten, samt være den pædagog i holder samtaler med. Alle i personalegruppen er lige ansvarlige for jeres barns trivsel og udvikling.  Vuggestuen har en sms service, hvor forældrene kan få besked i løbet af dagen, hvordan det går med barnet i indkøringsfasen. Dertil har vi vores FAMLY app, som opdaterer jer dagligt med informationer om barnets sovetider, aktiviteter og billeder fra dagligdagen.
Efter 3 mdr. i vuggestuen bliver i inviteret til en 3 måneders trivsels samtale.

Ring meget gerne og hør om vi har ledige pladser.