Vinni Zink Jakobsen

Vinni2

Mit navn er Vinni Jakobsen og jeg er indehaver af Vuggestuen Evigglad som jeg åbnede i 2008. Jeg er også indehaver af Vuggestuen Skattekisten i Horsens som jeg åbnede i 2011 og Daginstitutionen Junglehuset i Horsens som jeg åbnede i 2014 og Henvi Huset Dagnæs i Horsens som jeg åbnede i 2017.
I alle 4 institutioner er der ansat daglige/pædagogiske ledere og jeg fungerer som overordnet leder og administrativ leder.

Jeg er uddannet Byggetekniker men har en lang karriere inden for reklame branchen, hvor jeg har arbejdet med salg, markedsførring, kundeservice, kommunikation og projektledelse.

Min tilgang til arbejdet med daginstitutioner er, at skabe pasningstilbud så de opfylder de behov og forventninger som en travl børnefamilie har. Vi vil skabe nære og trygge relationer til HELE familien.

Politisk arbejder jeg også for bedre vilkår for private og selvejende daginstitutioner. Jeg er medlem af kredsudvalget i midtjylland og sidder i bestyrelsen i Daginstitutions Landsorganisation (DLO) som er en politisk paraply organisation med høringsret i folketinget.

Ligeledes arbejder jeg for at danne netværk og samhørighed blandt de 520 private og selvejende daginstitutioner som er i Danmark.