Sandra Knudsen Jensen

img_6597

Mit navn er Sandra, og jeg er startet i Vuggestuen Evigglad d. 1. november 2016. Privat bor jeg i V. Torsted sammen med min kæreste, samt på deltid mine 2 bonusbørn på hhv. 6 og 9 år.
Jeg har været uddannet pædagog siden januar 2014, og har siden da arbejdet med børn i aldersgruppen 0-6 år. Jeg har primært arbejdet i vuggestue, hvor jeg har beskæftiget mig med mange forskellige aspekter af børns trivsel og udvikling. Fra min uddannelse har jeg erfaring med både vuggestue, børnehave og SFO, ligesom jeg har arbejdet med børn med nedsat funktionsevne. Alt dette har været med til at give mig et godt kendskab til børns udvikling.
Som person er jeg glad og smilende, og vægter det gode samarbejde meget højt, med såvel kolleger som forældre. Jeg kan godt lide at være med til at gøre en forskel for børnene, i forhold til deres trivsel og udvikling. Jeg er meget glad for udeliv, og kan godt lide at drage ud i naturen med børnene, men også at drage naturen med ind.
Vuggestuen Evigglad er et dejligt hus at komme ind i, da det rummer så meget omsorg, og der er tid og rum til at se og møde det enkelte barns behov. De små rammer der er i Evigglad er ligeledes med til at skabe genkendelighed og tryghed for børnene, hvilket jeg ser som en meget stor fordel. Noget af det jeg vægter i hverdagen med vuggestuebørn er netop de faste rytmer, der skaber genkendelighed og tryghed, og dermed skaber de bedste rammer for læring og udvikling.