Lærke Kilstrup

Mit navn det er Lærke. Jeg er færdiguddannet pædagogisk assistent i maj 2016. Mit afsluttende projekt handlede om sprogstimulering af 0-3 årige, da jeg synes det er vigtigt, at man sætter ord på handling. Dette for at barnet lærer at kommunikere med omverdenen.

Jeg har tidligere arbejdet i Gedved Børnehave og SFO Lindvigsvej i Horsens midtby, hvor jeg har arbejdet meget med inklusion og fællesskab.

Jeg har en stor passion for idræt og bevægelse. Jeg elsker at være udendørs, hvad enten det er en tur i skoven eller at spille med bold.

Jeg er en meget alsidig pædagogisk assistent, da jeg udover idræt og bevægelse også godt kan lide dialogisk læsning, kreativitet eller lave en motorik bane.

Jeg startede som tilkaldervikar i Junglehuset, hvor jeg blev kontaktet at de manglede personale i Evigglad. Her startede jeg som vikar. Jeg føler mig utrolig velkommen af børn, personale og forældre. Mine kollegaer har været gode til at introducere mig til Evigglads pædagogik. Jeg elsker at man kan sætte sig ned og være omsorgsfuld overfor børnene og være nærværende.

Privat bor jeg i Horsens, hvor jeg er født og opvokset. Jeg bor sammen med min kæreste som læser til pædagog og vores fælles søn på 2 år. I min fritid er jeg meget sammen med min familie. Jeg går også i fitness når vejret er dårligt, ellers holder jeg af en god løbetur i skoven.